Liity jäseneksi

Yhdistys järjestää jäsenilleen virkistys- ja liikuntatapahtumia, retkiä teatteriin, yhden ja useammankin päivän matkoja kiinnostaviin kohteisiin pääasiassa koti-maassa. Yhdistyksen jäsenilloissa on yleensä terveysaiheinen, tai muuten kiinnostava luento, virkistystapahtumissa ohjelmaa ja arpajaiset

Oikealla sivupalkin alaosassa on linkki Reumaliiton liittymislomakkeelle, täyttämällä yhteystiedot lomakkeelle, tiedot tallentuvat suoraan jäsenrekisteriin ja välittyvät myös yhdistykselle.

Jäseneksi voi liittyä myös ilmoittamalla yhteystiedot jäsensihteerille tai esim. jollekin hallituksen jäsenelle. Yhdistyksen tapahtumista ilmoitetaan ilmaislehti Aviisin muistettavaa-palstalla, osallistumalla tapahtumiin, voi sielläkin liittyä ilmoittamalla yhteystietonsa.

Reumaliitolla on oma lehti, jossa on paljon ajankohtaista tietoa reumasta ja sen hoidosta, lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja on jäsenille ilmainen, jäsenmaksulle saa vastinetta jo sillä.

Tule mukaan!