Vuosikertomus

Vuosikertomus v. 2023

Yhdistyksen puheenjohtajana on toiminut Kaarina Lahti, varapuheenjohtajana ja jäsenrekisterin ylläpitäjänä Mikko Rajaniemi, sihteeri, matkavastaava ja kotisivujen ylläpito Arto Syrjälä.

Muut hallituksen jäsenet: Hille Räsänen, Erkki Mantere, Heikki Salonperä, Kalevi Yli-Pelkonen ja Raimo Rintala. Yhteensä puheenjohtaja ja 7 jäsentä.

Hallituksen ulkopuolelta Rahastonhoitaja Kaija Roivainen.

Sääntömääräiset kokoukset
Kevätkokous Kauhavan Helmirannassa ke. 8.3. läsnä 8 yhdistyksen jäsentä, kaksi hallituksen ulkopuolelta. Syyskokouksessa Helmirannassa 15.11. paikalla 7 jäsentä.

Hallitus on kokoontunut yhteensä 8 kertaa.

Jäsenmäärä 31.12. 2023. Aktiivisia jäseniä 209. Muutos vuoden aikana: uusia 6 Eronneet 12, jäsenmaksu maksamatta 7, kuollut 4, eronneet yhteensä 29.

Virkistystoiminta.

Teatterimatka Kauhavan seudun Sydänyhdistyksen kanssa 28.4. Mukana Reumaväkeä oli 13 ja Sydänväkeä 28, kuljettaja mukaan lukien yhteensä 42.

Virkistysilta Kitkan majalla 16.5. Liikuntaa ja pientä kisailua: saappaanheittoa, kulmapalloa ja ketjunheittoa, makkaranpaistoa ja mehua, osallistujia yli 15.

Puistojumppaa Alahärmän Onnelassa 4 kertaa, osallistujia 8–10 h/kerta, yht. 30.

Reuma-kirkko 9.10. peruuntui.

Voidaan Hyvin loma 3 vrk Peurungassa, yhdessä Kauhavan Seudun Sydänyhdistyksen kanssa, osallistujia yhteensä 27.

Jouluruokailu 12.12. peruuntui osanottajapulan vuoksi, muita vastaavia tapahtumia oli samaan aikaan.

Syyskokous ti. 7.11. 2023

Yhdistyksen puheenjohtajana v. 2024 jatkaa Kaarina Lahti, uudelleen valinta vasta vuodelle 2025. Sääntöjen mukaan yhdistyksen puheenjohtaja valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Hallitukseen ei valittu uusia jäseniä, hallituksessa jatkavat: Hille Räsänen, Mikko Rajaniemi, Erkki Mantere, Kalevi Yli-Pelkonen Heikki Salonperä, Raimo Rintala ja Arto Syrjälä. Hallituksen vahvuus on puheenjohtaja ja seitsemän (7) varsinaista jäsentä

Vuoden 2024 jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin 15 € / hlö.

Arto Syrjälä
Sihteeri

 

Vuosikertomus v. 2022

Yhdistyksen puheenjohtajana on toiminut Kaarina Lahti, varapuheenjohtajana ja jäsenrekisterin ylläpitäjänä Mikko Rajaniemi, sihteerinä Arto Syrjälä.

Muut hallituksen jäsenet: Hille Räsänen, Matti Lammi, Erkki Mantere, Heikki Salonperä, Kalevi Yli-Pelkonen ja Raimo Rintala. Yhteensä puheenjohtaja ja 8 varsinaista jäsentä, Matti Lammin pois menon jälkeen 7 jäsentä.
Hallituksen ulkopuolelta Rahastonhoitaja Seppo Ylilammi

Sääntömääräiset kokoukset
Kevätkokous Kauhavan Helmirannassa to. 10.3. läsnä 10 yhdistyksen jäsentä, kolme hallituksen ulkopuolelta. Syyskokouksessa Helmirannassa 10.11. paikalla 9 jäsentä.

Hallitus on kokoontunut yhteensä 5 kertaa.

Jäsenmäärä 31.12. 2022. Aktiivisia jäseniä 226 Muutos vuoden aikana: uusia 7 Eronneet 15 jäsenmaksu maksamatta 8, kuollut 6, eronneet yhteensä 29.

Virkistystoiminta.
Härmän Kylpylän kanssa keväällä tehtiin liikuntasopimus 3 kk:n kausikortista, josta yhdistyksen tuki oli 19 €/kpl. Tämä ei jäsenistöä kiinnostanut, vain neljä (4) korttia lunastettiin.
Puistojumppaa Alahärmän Onnelassa 1+5 kertaa, osallistujia 8–13 hlö/kerta, yhteensä  48.
Kesäteatterimatka ei toteutunut.
Reuma-kirkko 9.10. klo 13 peruutettiin.
Koronaepidemian vuoksi kokoontumisia on rajoitettu, siksi muita sovittuja tapahtumia on jouduttu perumaan.

Edustukset.
Ei kirjattavia edustuksia.

Syyskokous 10.11. 2022
Yhdistyksen puheenjohtajan valinta.

Kaarina Lahti valittiin uudelleen seuraavaksi kahdeksi (2) vuodeksi.
Sääntöjen mukaan yhdistyksen puheenjohtaja valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan.
Hallitukseen ei valittu uusia jäseniä, hallituksessa jatkavat: Hille Räsänen, Mikko Rajaniemi, Erkki Mantere, Kalevi Yli-Pelkonen Heikki Salonperä, Raimo Rintala ja Arto Syrjälä. Hallituksen vahvuus on puheenjohtaja ja seitsemän (7) varsinaista jäsentä.
Vuoden 2023 jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin 15 € / hlö.
Arto Syrjälä
Sihteeri