Vuosikertomus

Vuosikertomus v. 2022

Yhdistyksen puheenjohtajana on toiminut Kaarina Lahti, varapuheenjohtajana ja jäsenrekisterin ylläpitäjänä Mikko Rajaniemi, sihteerinä Arto Syrjälä.

Muut hallituksen jäsenet: Hille Räsänen, Matti Lammi, Erkki Mantere, Heikki Salonperä, Kalevi Yli-Pelkonen ja Raimo Rintala. Yhteensä puheenjohtaja ja 8 varsinaista jäsentä, Matti Lammin pois menon jälkeen 7 jäsentä.
Hallituksen ulkopuolelta Rahastonhoitaja Seppo Ylilammi

Sääntömääräiset kokoukset
Kevätkokous Kauhavan Helmirannassa to. 10.3. läsnä 10 yhdistyksen jäsentä, kolme hallituksen ulkopuolelta. Syyskokouksessa Helmirannassa 10.11. paikalla 9 jäsentä.

Hallitus on kokoontunut yhteensä 5 kertaa.

Jäsenmäärä 31.12. 2022. Aktiivisia jäseniä 226 Muutos vuoden aikana: uusia 7 Eronneet 15 jäsenmaksu maksamatta 8, kuollut 6, eronneet yhteensä 29.

Virkistystoiminta.
Härmän Kylpylän kanssa keväällä tehtiin liikuntasopimus 3 kk:n kausikortista, josta yhdistyksen tuki oli 19 €/kpl. Tämä ei jäsenistöä kiinnostanut, vain neljä (4) korttia lunastettiin.
Puistojumppaa Alahärmän Onnelassa 1+5 kertaa, osallistujia 8–13 hlö/kerta, yhteensä  48.
Kesäteatterimatka ei toteutunut.
Reuma-kirkko 9.10. klo 13 peruutettiin.
Koronaepidemian vuoksi kokoontumisia on rajoitettu, siksi muita sovittuja tapahtumia on jouduttu perumaan.

Edustukset.
Ei kirjattavia edustuksia.

Syyskokous 10.11. 2022
Yhdistyksen puheenjohtajan valinta.

Kaarina Lahti valittiin uudelleen seuraavaksi kahdeksi (2) vuodeksi.
Sääntöjen mukaan yhdistyksen puheenjohtaja valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan.
Hallitukseen ei valittu uusia jäseniä, hallituksessa jatkavat: Hille Räsänen, Mikko Rajaniemi, Erkki Mantere, Kalevi Yli-Pelkonen Heikki Salonperä, Raimo Rintala ja Arto Syrjälä. Hallituksen vahvuus on puheenjohtaja ja seitsemän (7) varsinaista jäsentä.
Vuoden 2023 jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin 15 € / hlö.
Arto Syrjälä
Sihteeri

  • – – – – –

Vuosikertomus v. 2021

Yhdistyksen puheenjohtajana on toiminut Kaarina Lahti, varapuheenjohtajana ja jäsenrekisterin ylläpitäjänä Mikko Rajaniemi, sihteeri, matkavastaava ja kotisivujen ylläpito Arto Syrjälä.

Muut hallituksen jäsenet: Hille Räsänen, Matti Lammi, Erkki Mantere, Heikki Salonperä, Kalevi Yli-Pelkonen ja Raimo Rintala. Yht. puheenjohtaja ja 8 jäsentä.

Hallituksen ulkopuolelta Rahastonhoitaja Seppo Ylilammi

Sääntömääräiset kokoukset
Kevätkokoukseen to 10.3. Kauhavalla Helmirannassa läsnä viisi (5) yhdistyksen jäsentä. Syyskokouksessa Helmirannassa 10.11. osanottajia oli 10

Hallitus on kokoontunut yhteensä 6 kertaa.

Jäsenmäärä 31.12. 2021. Aktiivisia jäseniä 248 Muutos vuoden aikana: uusia 1. Eronneet 15, jäsenmaksu maksamatta 22, kuollut 5, eronneet yhteensä 42.

Virkistystoiminta.
Puistojumppaa Alahärmän Onnelassa 5 kertaa, osallistujia 9-15 h/kerta, yht. 58.
Kesäteatterimatka 8.7. toteutui yhdessä EL-Kortesjärven ja Kauhavan Seudun Sydänyhdistyksen kanssa. Osallistujia Reumayhdistys12 muut 30 yht. 42.
Reuma-kirkko 10.10. klo 13 Messuun osallistujia oli 33.Koronaepidemian vuoksi kokoontumisia on rajoitettu, siksi muita sovittuja tapahtumia on jouduttu perumaan.

Edustukset.
Ei edustuksia vuoden kuluessa

Syyskokous 10.11. 2021
Yhdistyksen puheenjohtajan valinta on seuraavaksi 2022. Sääntöjen mukaan pj. valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan.
Hallitukseen ei valittu uusia jäseniä, hallituksessa jatkavat: Hille Räsänen, Matti Lammi, Mikko Rajaniemi, Erkki Mantere, Kalevi Yli-Pelkonen Heikki Salonperä, Raimo Rintala ja Arto Syrjälä. Hallituksen vahvuus puheenjohtaja ja kahdeksan (8) varsinaista jäsentä.
Vuoden 2022 jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin 15 € / hlö.

Arto Syrjälä
Sihteeri

  • – – – – –

Vuosikertomus v. 2020

Yhdistyksen puheenjohtajana on toiminut Kaarina Lahti, varapuheenjohtajana ja jäsenrekisterin ylläpitäjänä Mikko Rajaniemi, sihteeri, matkavastaava ja kotisivujen ylläpito Arto Syrjälä.

Muut hallituksen jäsenet: Hille Räsänen, Matti Lammi, Erkki Mantere, Heikki Salonperä, Kalevi Yli-Pelkonen, Esa Rämäkkö ja Raimo Rintala. Yhteensä puheenjohtaja ja 9 varsinaista jäsentä.

Hallituksen ulkopuolelta:
Rahastonhoitaja Seppo Ylilammi

Sääntömääräiset kokoukset
Kevätkokoukseen to 12.3. Kauhavalla Helmirannassa osallistujia nimilistan mukaan 10 Syyskokouksessa Helmirannassa 12.11. osanottajia oli 13.

Hallitus on kokoontunut yhteensä 6 kertaa.

Jäsenmäärä 31.12. 2020. Aktiivisia jäseniä 276. Muutos vuoden aikana: uusia 5. Eronneet 7, jäsenmaksu maksamatta 22, kuollut 4, eronneet yhteensä 33.

Kilta-rekisteri. Reumaliiton uusi jäsenrekisteripalvelu otettu käyttöön kesän aikana. Mikko Rajaniemi ja Arto Syrjälä osallistuneet rekisterin käyttökoulutukseen 15.2.
Jatkossa jäsenlaskut postitetaan Kilta-rekisteristä suoraan jäsenille.

Virkistystoiminta.
Korona hyökkäsi myös Suomeen, kevätkokous ehdittiin pitää ennen rajoituksien alkua. Niinpä kaikki kokoontumiset yksi kerrallaan on jouduttu perumaan.

Edustukset.
Reumaliiton, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan aluekokous oli Seinäjoella 21.11.2020. Etäyhteydellä kokoukseen osallistuivat Pj. Kaarina Lahti ja siht. Arto Syrjälä.

Reumaliiton valtuuston varsinaisena jäsenenä Etelä-Pohjanmaan alueen edustajana toiminut Jorma Risikko kaudella 2017–2020.

Syyskokous 12.11. 2020
Yhdistyksen puheenjohtajaksi kaudelle 2021–2022. valittiin Kaarina Lahti. Sääntöjen mukaan pj. valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Hallitukseen ei valittu uusia jäseniä, hallituksessa jatkavat: Hille Räsänen, Matti Lammi, Mikko Rajaniemi, Erkki Mantere, Kalevi Yli-Pelkonen Heikki Salonperä, Raimo Rintala ja Arto Syrjälä. Hallituksen vahvuus puheenjohtaja ja kahdeksan (8) varsinaista jäsentä

Vuoden 2021 jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin 15 € / hlö.

Arto Syrjälä
Sihteeri

– – – – – – –