Vuosikertomus

Vuosikertomus v. 2021

Yhdistyksen puheenjohtajana on toiminut Kaarina Lahti, varapuheenjohtajana ja jäsenrekisterin ylläpitäjänä Mikko Rajaniemi, sihteeri, matkavastaava ja kotisivujen ylläpito Arto Syrjälä.

Muut hallituksen jäsenet: Hille Räsänen, Matti Lammi, Erkki Mantere, Heikki Salonperä, Kalevi Yli-Pelkonen ja Raimo Rintala. Yht. puheenjohtaja ja 8 jäsentä.

Hallituksen ulkopuolelta Rahastonhoitaja Seppo Ylilammi

Sääntömääräiset kokoukset
Kevätkokoukseen to 10.3. Kauhavalla Helmirannassa läsnä viisi (5) yhdistyksen jäsentä. Syyskokouksessa Helmirannassa 10.11. osanottajia oli 10

Hallitus on kokoontunut yhteensä 6 kertaa.

Jäsenmäärä 31.12. 2021. Aktiivisia jäseniä 248 Muutos vuoden aikana: uusia 1. Eronneet 15, jäsenmaksu maksamatta 22, kuollut 5, eronneet yhteensä 42.

Virkistystoiminta.

Puistojumppaa Alahärmän Onnelassa 5 kertaa, osallistujia 9-15 h/kerta, yht. 58.

Kesäteatterimatka 8.7. toteutui yhdessä EL-Kortesjärven ja Kauhavan Seudun Sydänyhdistyksen kanssa. Osallistujia Reumayhdistys12 muut 30 yht. 42.

Reuma-kirkko 10.10. klo 13 Messuun osallistujia oli 33.

Koronaepidemian vuoksi kokoontumisia on rajoitettu, siksi muita sovittuja tapahtumia on jouduttu perumaan.

Edustukset.

Syyskokous 10.11. 2021

Yhdistyksen puheenjohtajan valinta on seuraavaksi 2022. Sääntöjen mukaan pj. valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Hallitukseen ei valittu uusia jäseniä, hallituksessa jatkavat: Hille Räsänen, Matti Lammi, Mikko Rajaniemi, Erkki Mantere, Kalevi Yli-Pelkonen Heikki Salonperä, Raimo Rintala ja Arto Syrjälä. Hallituksen vahvuus puheenjohtaja ja kahdeksan (8) varsinaista jäsentä

Vuoden 2022 jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin 15 € / hlö.

Arto Syrjälä
Sihteeri

Vuosikertomus v. 2020

Muut hallituksen jäsenet: Hille Räsänen, Matti Lammi, Erkki Mantere, Heikki Salonperä, Kalevi Yli-Pelkonen, Esa Rämäkkö ja Raimo Rintala. Yhteensä puheenjohtaja ja 9 varsinaista jäsentä.

Hallituksen ulkopuolelta:
Rahastonhoitaja Seppo Ylilammi

Sääntömääräiset kokoukset
Kevätkokoukseen to 12.3. Kauhavalla Helmirannassa osallistujia nimilistan mukaan 10 Syyskokouksessa Helmirannassa 12.11. osanottajia oli 13.

Hallitus on kokoontunut yhteensä 6 kertaa.

Jäsenmäärä 31.12. 2020. Aktiivisia jäseniä 276. Muutos vuoden aikana: uusia 5. Eronneet 7, jäsenmaksu maksamatta 22, kuollut 4, eronneet yhteensä 33.

Kilta-rekisteri. Reumaliiton uusi jäsenrekisteripalvelu otettu käyttöön kesän aikana. Mikko Rajaniemi ja Arto Syrjälä osallistuneet rekisterin käyttökoulutukseen 15.2.
Jatkossa jäsenlaskut postitetaan Kilta-rekisteristä suoraan jäsenille.

Virkistystoiminta.

Korona hyökkäsi myös Suomeen, kevätkokous ehdittiin pitää ennen rajoituksien alkua. Niinpä kaikki kokoontumiset yksi kerrallaan on jouduttu perumaan.

Edustukset.
Reumaliiton, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan aluekokous oli Seinäjoella 21.11.2020. Etäyhteydellä kokoukseen osallistuivat Pj. Kaarina Lahti ja siht. Arto Syrjälä.

Reumaliiton valtuuston varsinaisena jäsenenä Etelä-Pohjanmaan alueen edustajana toiminut Jorma Risikko kaudella 2017–2020.

Syyskokous 12.11. 2020

Yhdistyksen puheenjohtajaksi kaudelle 2021–2022. valittiin Kaarina Lahti. Sääntöjen mukaan pj. valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Vuoden 2021 jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin 15 € / hlö.

Arto Syrjälä
Sihteeri